Deel en win!

Deel en win!

Zorg voor meer klantcontacten en omzet door de inzet van onze unieke winacties en loterijen op social media.

Nu al vanaf € 149,- (excl. btw) per campagne

(inclusief uw eigen winactie domeinnaam)

 

DDmarketing vergroot uw e-maillijst en zorgt voor meer naamsbekendheid en traffic op social media door het organiseren van online prijstrekkingen/loterijen.
Deze actie’s zijn ideaal om uw bedrijf meer onder de aandacht te brengen en om te zorgen dat de lege plekken in uw agenda gevuld worden.
Ook kunt u op deze manier uw website of mobiele App bij een groot publiek onder de aandacht brengen.
Deze manier van online marketing is uitermate geschikt voor horeca en dienstverlenende bedrijven zoals kapsalons, massagesalons, schoonheidssalons en zonnestudio’s.


Hoe werkt het?

Stap 1

U stelt een prijs beschikbaar, bijvoorbeeld een diner voor 2, een gratis knipbeurt, een schoonheidsbehandeling, enz…

Stap 2

Samen met u maken wij een mooie loterijpagina, uiteraard geheel in uw eigen huisstijl.

Stap 3

Door uw contacten te motiveren deze actie te delen via e-mail en social media zorgen we dat uw aanbieding zich als een olievlek verspreid.

social mediaStap 4

Met onze slimme software zorgen wij dat de contactgegevens van de deelnemers door ons verzameld worden. Hiermee heeft u beschikking tot een lijst met vele potentiële klanten welke u gericht kan benaderen met een follow-up, actie of nieuwsbrief. Ook hiermee kan DDmarketing u helpen.


Door ons advies en het delen van onze tips and tricks maken wij samen met u van deze acties een succes.

Interesse? Benader ons via email

DDmarketing is een klantgericht bedrijf met als motto: Uw succes is onze missie! In nauw contact met onze klanten proberen wij hen te helpen aan meer klantcontacten en meer omzet. Dit doen wij door gebruik te maken van moderne technieken welke allen prima toepasbaar zijn, echter weten maar weinig ondernemers de weg naar deze middelen te vinden door het digitale oerwoud. Daarom zijn wij er voor u. Doet u waar u goed in bent en laat ons u helpen. Samen bereiken wij uw doel!

Over ons

DDmarketing is een full service marketing bedrijf, dat klanten helpt aan meer sales en leads met behulp van de nieuwste mobiele marketing tools en technologieën.

Diensten

• Mobiele app
• Wifi marketing
• Digitale Spaarkaart
• NFC marketing
• QR Code marketing

Contact

DDmarketing
Mulderstraat 16
2134 LN Hoofddorp
T: 06-44844685
Email: danny@ddmarketing.nl
Kvk: 34295973