Over ons

 

DDmarketing is een klantgericht marketingbedrijf, dat collega-ondernemers helpt aan meer klantcontacten en omzet met behulp van de nieuwste marketingstools en technologieën.
Wij zijn gedreven ondernemers met een duidelijke motto: Uw succes is onze missie!
Door het slim inzetten van technieken zoals mobiele apps, WiFi- en proximitymarketing zorgen wij dat u een voorsprong neemt op uw concurrenten.
Door ons slimme systeem bieden wij u de mogelijkheid om uw advertentiebudget op een zo efficiënt mogelijke manier in te zetten welke hoofdzakelijk gericht is op de mobiele gebruiker.
Hiermee is het mogelijk dat u op een directe manier kunt communiceren met uw (toekomstige) klanten en op een slimmere en gerichte wijze uw nieuwsbrieven en aanbiedingen kunt versturen.
Wij bieden een volledig pakket van diensten, waaronder het bouwen van mobiele apps, Wifi marketing, digitale spaarkaartsystemen, Beacon technology, NFC marketing en QR code marketing.
Mail ons voor meer informatie zodat wij u een gepast aanbod kunnen doen.

 

Over ons

DDmarketing is een full service marketing bedrijf, dat klanten helpt aan meer sales en leads met behulp van de nieuwste mobiele marketing tools en technologieën.

Diensten

• Mobiele app
• Wifi marketing
• Digitale Spaarkaart
• NFC marketing
• QR Code marketing

Contact

DDmarketing
Mulderstraat 16
2134 LN Hoofddorp
T: 06-44844685
Email: danny@ddmarketing.nl
Kvk: 34295973